Praktijk Sjanine breidt haar aanbod voor komend seizoen uit.


 


Sinds september 2021 is Praktijk Sjanine gevestigd in Zorgcentrum Brink 3 te Roden. Na een kleine verbouwing is er een prachtige, warme zolderruimte gerealiseerd om te kunnen ontspannen, verstillen en contact te maken met jezelf. Vanuit de verschillende mogelijkheden binnen het aanbod van ´Sjanine´. Van Yin Coaching of therapie naar een moment voor jezelf om energie op te doen en je lichaam te laten ontspannen middels Yin massage of te vertragen, verstillen en te ontspannen tijdens een Yin yogales.


 


Vanaf september is er ook ruimte voor zwangeren en mama’s om te verbinden en stil te staan bij deze bijzondere periode in het leven van jouw als vrouw. Met als thema’s; het bekken, het hart, dragen en gedragen worden, verwelkomen en verwachten. Een speciaal moment om samen te mogen beleven.


 


De 1 op 1 sessies zijn volledig op jou afgestemd. Wat heb jij nodig op dit moment ? Welke signalen geeft je lichaam en je hoofd, nu en of al een langere tijd.


 


Wanneer kun je bij mij terecht? In principe altijd ook wanneer je je goed voelt. Kinderen, man of vrouw het maakt niet uit, je bent welkom! Veelal begeleid ik mensen met een (langdurige) fysieke klacht, emotionele vraagstukken bv. rouw, spanningsklachten, hoogsensitiviteit en/of burn out.


 


Ben je benieuwd of wil je meer weten over Yin en de verschillende methodieken, kijk dan op www.bysjanine.nl of neem vrijblijvend contact met mij op via info@bysjanine.nl


 


Ik zie je graag!


 


Sjanien