Geslaagd tuinfeest Interzorg De Hullen helpt goede doel stap dichterbij!

Het was een gezellige drukte afgelopen woensdag 7 september op het terrein van Interzorg De Hullen aan de Ceintuurbaan Zuid in Roden.


Op dit gezellige tuinfeest voor het goede doel kwamen, naast alle cliënten, ook veel familie, buurtbewoners, vrijwilligers, medewerkers en overige belangstellenden een kijkje nemen.
Er was van alles te beleven. Zo waren er verschillende kraampjes, een springkussen, schminken, het Enveloppenspel met prachtige prijzen én kon men kniepertjes kopen en genieten van een ijsje.
Het draaiorgel zorgde voor de muzikale noot en het zonnetje zorgde er mede voor dat de terrassen goed bezet waren.
Dit alles maakte het een waar tuinfeest!


Opbrengst
De opbrengst van het tuinfeest komt geheel ten goede van de aanschaf
van een tweede duofiets. Dit is een fiets, ook wel driewieltandem, waarbij begeleider en passagier naast elkaar zitten. De duofiets maakt het mogelijk dat mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen, door bijvoorbeeld een beperking of ouderdom, toch kunnen fietsen.


Het feest is geweest en de opbrengst is bekend: € 1981,15. Hierbij komt nog een bedrag van € 435,75 dat afgelopen week in de donatiebrievenbus is gestopt.


Donatiebrievenbus
Dankzij het tuinfeest komt de aanschaf van de tweede duofiets in zicht, maar helaas zijn we er nog niet. Wilt u ook een financiële bijdrage doen? Dat kan! In de hal van De Hullen is hiervoor een speciale brievenbus geplaatst.
Mede namens alle cliënten alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!


Met dank aan…
Het tuinfeest was een succes! De opbrengst, de blije gezichten van de aanwezigen, de gezelligheid en het mooie weer, het totale plaatje klopte.
Naast natuurlijk alle bezoekers, wil Interzorg bij deze alle plaatselijke ondernemers hartelijk danken voor hun bijdrage aan dit succes. Zonder hun support was het allemaal niet mogelijk geweest!
Ook een woord van dank aan Stichting Vrienden van Interzorg. Mede door een financiële bijdrage van deze stichting is het feest mogelijk gemaakt.


Ook vriend worden? Kijk dan voor meer informatie op:
www.interzorg.nl/vriendenvan


Foto's©/film Roel Lubbers