Gemengd koor de Mensinghe Singers start nieuw seizoen!!!


 


Na een mooie zomer gaat gemengd koor de Mensinghe Singers op 23 augustus a.s. weer van start!! We zijn een actief, vierstemmig koor met ongeveer 40 leden uit Roden en omgeving. Het repertoire is zeer gevarieerd van evergreens, lichtklassieke tot hedendaagse liedjes.
Het koor staat onder leiding van Emile de Jonge die op een enthousiaste wijze samen met ons de liedjes instudeert. Daarnaast krijgen we maandelijks ondersteuning van onze pianiste Ellen Wynia, tevens onze vaste begeleider bij optredens en concerten. De laatste oefenavond van de maand hebben we een gezellige nazit, want het koor is wel ambitieus maar een goede sfeer en gezelligheid vinden we ook belangrijk.
We repeteren op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het restaurant van de Noorderkroon, Noorderkroon 100 in Roden.
Benieuwd naar de Mensinghe Singers? Kom eens langs op een repetitieavond en zing eventueel met ons mee!! Nieuwe leden zijn altijd welkom! We werken met bladmuziek en daarom is enige zangervaring een pre.
Kijk op onze website voor meer informatie: www.mensinghesingers.nl , of bel met onze voorzitter Margriet Neven, tel. 06-40055962.


Foto© Allet Huttinga