Van 7 t/m 14 augustus 2022 vond bij REO het 20e REO SocioHypotheek NRT**** Open en het eerste REO First Impression Workwear P100 Padel toernooi plaats

Om deze jubileumeditie te vieren werd er zowel bij de mannen als de vrouwen een 4-ster toernooi gehouden. Dit werd gecombineerd met een gezellig en vol Open Toernooi waardoor vele spelers en toeschouwers naar Drenthe kwamen afreizen. Daarnaast was er in de avonduren op de twee padelbanen van R.E.O. voor het eerst een P100-toernooi georganiseerd.

Na een prachtige week was op zondag 14 augustus 2022 de Finaledag van het REO SocioHypotheek NRT**** Open.

Local hero Jarno Jans uit Roden stond voor het eerst in de finale in Roden. Hij speelde tegen Brian Bozemoj. Jans moest het uiteindelijk afleggen tegen het jonge talent Brian Bozemoj.Bozemoj won op een snikhete gravelbaan in drie sets met 6-3 4-6 6-4. Het publiek heeft genoten van deze partij. Wel won Jarno hij samen met zijn broer Sander Jans voor de tweede keer het dubbeltoernooi.

''Wat was het een geweldige ervaring op de NRT**** finale te mogen spelen op mijn eigen club. Helaas is het mij niet gelukt om de eerste set te pakken en verloor deze met 6-3. Ik heb de tweede set gepakt met 6-4. Helaas kwam ik al snel achter te staan met 5-1. Ik gaf niet op en kwam terug tot 5-4 maar daarna speelde mijn tegenstander een sterke game en verloor ik de wedstrijd. Ik wil graag mijn familie, sponsoren, publiek en de club bedanken voor de prachtige week!,'' vertelt Jarno Jans