NOORDENVELD – De Summertour is een initiatief van het jongerenwerk verbonden aan Welzijn in Noordenveld. Met nog een aantal activiteiten te gaan, zijn al wel de laatste twee weken van de Summertour aangebroken. Gedurende de gehele zomervakantie zijn er activiteiten in verschillende dorpen op diverse locaties waar jeugdigen uit de basisschoolgroepen 7 en 8 en jongeren tot en met 23 jaar aan mee kunnen doen.
In Veenhuizen is er op vrijdag 26 augustus een Stormbaan te vinden in het zwembad aan de Hoofdweg. Wil je lekker zwemmen en sportief meedoen aan de activiteiten rondom de Stormbaan, dan ben je welkom van 19.00 tot 21.00 uur. Hiervoor is een zwemdiploma vereist en zijn de entreekosten € 2,50 per deelnemer.

Op vrijdag 9 september is er een gezamenlijke afsluiting met enkele activiteiten in Sportcentrum De Hullen. Dit van 19.00 tot 22.00 uur. De activiteiten worden dan afgesloten onder de noemer ‘Summertourfestival 2022’.


De meeste activiteiten zijn gratis. Wel is het noodzakelijk om je via de Activiteitenladder van WiN op te geven. Dat kan via service@stwin.nl of even bellen met Servicebureau WiN 050 317 65 00. Je kunt je opgeven tot een dag voor de start van een activiteit.