Van 7 t/m 14 augustus 2022 vindt bij REO het 20e REO SocioHypotheek NRT**** Open en het eerste REO First Impression Workwear P100 Padel toernooi plaats


 


Om deze jubileumeditie te vieren wordt er zowel bij de mannen als de vrouwen een 4-ster toernooi gehouden. Dit wordt gecombineerd met een gezellig en vol Open Toernooi waardoor vele spelers en toeschouwers naar Drenthe komen afreizen. Daarnaast zal er in de avonduren op de twee padelbanen van R.E.O. voor het eerst een P100-toernooi georganiseerd worden. Genoeg mooie wedstrijden om te kijken! 


 


Met dit 4-sterren toernooi hoort REO bij de grootste 5 toernooien van Nederland, dit is een knappe prestatie voor een ‘kleine’ club als REO met haar 600 leden en 10 gravelbanen.


 


Nieuw dit jaar is een speciale toernooiveiling. Op www.reonrtveiling.nl staan allerlei items waar zowel spelers als toeschouwers op kunnen bieden. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een VIP-tafel op de finaledag of een eigen parkeerplaats tijdens de week bemachtigen.


 


Gedurende de week is publiek van harte welkom om te komen kijken.
Vanaf woensdag is er voor zowel spelers als toeschouwers de mogelijkheid om te dineren op het park. Love 2 Cook komt meerdere dagen lekker koken, hou onze Social Media kanalen in de gaten voor het menu.
We nodigen iedereen van harte uit om langs te komen en te komen genieten van een drankje, hapje en (top)tennis!


 


Tot ziens bij REO!
Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina en het Instagram account van REO Roden bekijken: 


https://www.facebook.com/REO.SocioHypotheek.NRT.Open.Padel/
https://www.instagram.com/reonrt/