-
Wij houden van mensen!
31.Jul.2022

Wij houden van mensen!

 

Deze week hebben wij de regenboogvlag in top gehesen, die blijft hangen tot en met volgende week zaterdag, 6 augustus. Van 30 juli t/m 6 augustus vieren we de pride week, die in Amsterdam wordt afgesloten met de canal parade. Wij doen dit om aan te geven dat iedereen bij ons van harte welkom is in het zwembad, ongeachte ras, geslacht of seksuele geaardheid.

 

Wij houden van mensen!
Wist u trouwens dat we speciale openingsuren hebben voor prikkelarm zwemmen? Iedereen die niet tijdens onze normale openingsuren kan komen zwemmen, bijvoorbeeld om te revalideren, of niet kunt ontspannen wanneer er veel prikkels zijn door andere badgasten, is dan van harte welkom! Er kan gebruik gemaakt worden van onze nieuwe zwembadlift en wij beschikken over een speciale mindervaliden douche-/kleedruimte.
Iedere dinsdag- en vrijdagmorgen van 11.00-12.00 uur zijn we hiervoor geopend, u bent van harte welkom!

 

En verder bent u misschien nog niet op de hoogte van onze gratis zonnebrandmiddel, die wij u kunnen bieden. Er hangt een dispenser met zonnebrandmiddel factor 30, waar iedereen gratis gebruik van kan maken. En dat is geen overbodige luxe, met warme dagen in het vooruitzicht en veel zonnekracht. Het biedt bescherming tegen zonnebrand en huidkanker, een veel voorkomende ernstige ziekte.

 

Wij zien u graag in ons openluchtbad, kijk voor openingstijden en meer informatie op onze website, www.zwembadveenhuizen.nl 

 

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.