-
Nieuwe schermen voor Family hebben hun dienst al in 2 dagen bewezen
29.Jul.2022
Gasten van Family Appelscha kunnen sinds deze week het hele jaar gebruik maken van het terras. Rodenaren Jan en Alida hebben screens laten plaatsen, die beschermen tegen wind en regen, maar ook tegen te felle zon.

Voor de kersverse eigenaren is het hun eerste seizoen in Appelscha, dat omgeven is door recreatiemogelijkheden. Jan:‘Het moet nu gebeuren en het gebeurt nu ook. We zijn blij verrast door de drukte, die overtreft onze verwachtingen.’

Family Appelscha heeft binnen 70 zitplaatsen en de eigenaren merken dat dit onvoldoende is. Buiten zijn er 120 zitplaatsen, waarvan er 80 nu een heel jaar rond te gebruiken zijn. Om dat voor elkaar te krijgen zijn er screens geplaatst. Deze gaan naar beneden als dat nodig is en houden dan de wind, de regen én de zon buiten. Dat laatste heeft ook nog eens als voordeel dat het in dat geval binnen ook aangenamer is.

Na twee avonden te hebben gedraaid met de schermen heeft het succes ervan zich nu al bewezen. Als het straks nodig is, zijn er ook nog onze verwarmde kussen en de schapenvellen, de meesten wel bekend vanuit hun eerdere zaak Piepers en Paupers.

Daarnaast is er een samenwerking aangegaan met het nabijgelegen Landal-park. Family is opgenomen in de fietsroutes die gasten ontvangen als ze inchecken. Door er een voucher aan toe te voegen waarmee ze 10 procent korting krijgen als ze komen eten.Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.