Samen met ervaringsdeskundigen van Toegankelijk Noordenveld, Natuurmonumenten en Gjaltema gaan we opnieuw mensen met een beperking de lucht in brengen. Deze inwoners uit gemeente Tynaarlo en Noordenveld kunnen het prachtige uitzicht over de Onlanden ervaren. De activiteit is op woensdag 7 september van 12.00 tot 16.00 uur. Ter plaatse geeft de boswachter uitleg over het gebied De Onlanden.


 


Voor wie de activiteit is


Bent u slecht ter been, zit u in een rolstoel, scootmobiel of lukt het u om een andere reden niet om de uitkijktoren zelfstandig te beklimmen? Met een hoogwerker brengen wij u naar een hoogte van 28 meter. Dit is ongeveer gelijk aan de hoogte en het uitzicht vanaf de toren ‘Het Beeld’.


 


Hoe u zich kunt inschrijven


U kunt zich online via het formulier inschrijven of bellen naar 088 - 050 83 43. Laat ons uw voorkeurstijd weten. We houden tijdsvakken van 30 minuten aan én gaan van 12.00 – 16.00 uur naar boven.  Tijdens het programma brengen wij circa 48 mensen naar boven. Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 september. U ontvangt voor uw deelname een bevestigingsbericht van ons.


 


Schrijf hier in https://noordenveld.nl/inschrijven-inwoners-de-lucht/formulier 


 


Foto's© Theo Kompier ditisRODEN.nl