Maandag 8 augustus, aanvang 20:00, brengen Laurens de Man en Ruña ’t Hart in de Koepelkerk te Veenhuizen, op orgel en viool een bijzonder programma  met werken waarvoor allerlei beesten als inspiratie dienden. Laurens is een veelzijdig musicus, hij studeerde piano, orgel en bijvak klavecimbel aan het Conservatorium van Amsterdam. Vervolgde zijn studie orgel in Berlijn en rondde die af met de hoogste cijfers. Sinds 2012 is Laurens hoofdorganist aan de Utrechtse Janskerk en aan het Amsterdamse Conservatorium docent pianotechniek voor de jazzafdeling.


 


Violiste Ruña ’t Hart begon op tweejarige leeftijd met vioolspelen. Vanaf haar tiende studeerde ze bij de bekende viooldocente Coosje Wijzenbeek en een jaar later werd ze toegelaten tot de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2011 begon Ruña haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths. Ze behaalde haar masterdiploma in september 2018 met de onderscheiding cum laude.


 


Het programma bevat veel werken met als onderwerp een dier.  De entree bedraagt € 10,00, reserveren kan via info@cultureleraadnorg.nl