75-jarig jubileumfeest IJsvereniging RAS


 


Als sinds 1946 is de RAS-ijsbaan een begrip in de omgeving. In 2012  kreeg ze de titel: de leukste natuurijsbaan. In de winter van ‘20/’21 is er in allerijl toch nog een fantastisch schaatsweekend tot stand gekomen. Ondanks Corona was er alle ruimte om sfeervol te genieten van de pittoreske ijsbaan. De winter van ‘21/ ’22 heeft niet gebracht waar we op hoopten, maar ook toen hebben we niet stil gezeten. Een vernieuwd en geïsoleerd clubgebouw, nieuwe Led-lichtmasten en ook nu blijft IJsvereniging RAS volop in ontwikkeling en werkt aan een duurzaam beleid, met o.a. zonnepanelen. Met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren, want zonder hen was dit niet gelukt. IJsvereniging RAS is klaar voor de toekomst! En ook voor het schaatsseizoen van ‘22/’23.


 


Aangezien we graag binding houden met onze leden en de inwoners van Roderesch, Alteveer, Steenbergen willen we ons 75-jarig jubileum graag samen vieren met de leden en RAS-bewoners. Op zaterdag 3 september vanaf 19.00 uur zijn de genodigden welkom voor een hapje en drankje onder het genot van muziek & sport & spel. Tijdens het feest betaalt u met muntjes en kunt u loten kopen voor een verloting met mooie prijzen. Auto’s kunnen parkeren op het speciale parkeerterrein naast Norgerweg 10. Het feest vindt plaats rondom de kantine aan de Melkweg 1Y te Alteveer, waar veel ruimte is voor het parkeren van de fietsen.  


 


 


Op de foto v.l. n.r.  Mark Bruggenweerth, Abel Mulder, Edwin Kuipers, Anne Pater, Marcel Broertjes, Bert Evenhuis, (n.a.w. Linda van Zonneveld)


 


Foto's Roel Lubbers©