NIEUW: Mindfulness XXL 8-weekse training! 


 


Kort lontje, weinig energie, veel piekeren, gestrest of burn-out? Dan is de geheel vernieuwde mindfulnesstraining XXL iets voor jou!


 


Zachter, intuïtiever, praktischer, veelzijdiger, actueler en volledig afgestemd op de vrouw van nu die veel ballen tegelijk in de lucht moeten houden en waar de lat vaak hoog ligt. Women only!
Als je je voor 1 augustus opgeeft, krijg je maar liefst € 250 korting!


 


Wat maakt deze training zo uniek?
Mindfulness XXL is geen “gewone” mindfulness training! 


Mindfulness XXL is een unieke mix-training die het beste van mindfulness combineert met succesvolle technieken uit andere beproefde methodes voor meer zelfvertrouwen, meer zelfcompassie, betere zelfzorg, een leuker zelfbeeld, een betere balans en meer energie!


 


In deze training krijg je de krenten uit de pap, alleen het allerbeste en leukste van mindfulness! Daardoor komt er ruimte vrij voor onderwerpen waar ook veel behoefte aan is: meer zelfvertrouwen, meer zelfcompassie, meer zelfliefde, beter voor jezelf zorgen, stressmanagement, hoogsensitiviteit, grenzen aangeven, nee leren zeggen, meer uit je hoofd en in je lijf komen, manieren om minder te piekeren, doelen stellen vanuit je hart, ontdekken wie je echt bent en in je kracht gaan staan en nog veel meer… Zodat jij na afloop van de training het leven kan leven dat optimaal bij jou past en waarin jij kunt stralen!


 


Deze training is dus een extra uitgebreide mindfulnesstraining (zowel in lesstof als in aantal lesuren) en is een unieke mix van:
ï‚· Mindfulness training
ï‚· Compassie training
ï‚· Zelfvertrouwen & Zelfbeeld training
ï‚· Positieve Psychologie
ï‚· Stress- en burnout training


 


Na de training heb je meer rust in je hoofd en heb je meer focus, voel je je relaxter en zelfverzekerder, kun je beter relativeren en ontspannen, kun je veel beter met stress omgaan, kun je beter je grenzen aangeven, zorg je goed voor jezelf, is je leven in balans en heb je veel meer veerkracht en energie!


 


Dit zeggen cursisten over de training:Maureen: Ik had last van veel lichamelijke klachten die te maken hadden met spanning en had daar al van alles voor geprobeerd. Bij Marlies heb ik geleerd om de signalen van mijn lichaam eerder te herkennen, beter met overprikkeling om te gaan, mijn grenzen beter aan te geven, ik weet waar mijn energielekken zitten en hoe ik daar anders mee kan omgaan. De training heeft veel rust gebracht in mijn hoofd én in mijn lichaam. Ik zit nu lekker in mijn vel en weet wat ik kan doen als als ik weer even uit balans raak. Ik raad iedere vrouw die het druk heeft met werk en/of gezin deze training aan! Het is echt een investering in jezelf en bovendien is het heerlijke me-time!


 


Eline: Ik ben deze training gaan doen na mijn burn-out. Mindfulness heeft me heel erg geholpen om de situatie waarin ik zat beter te accepteren en eigenlijk kon toen het herstel pas goed beginnen. Het hielp ook om minder te piekeren en al snel voelde ik me lichter en positiever. Marlies  biedt heel veel praktische oefeningen aan die je helpen om je leven beter in balans te brengen en je gelukkiger te voelen. Dit heeft mij ook enorm geholpen om een nieuwe koers te bepalen na mijn burn-out. Ik weet zeker dat deze training enorm heeft bijgedragen aan een snel en duurzaam herstel. Hetgeen ik geleerd heb pas ik nog steeds dagelijks toe, het voorkomt dat ik weer terugval in oude patronen. Deze training Mindfulness XXL is het succesrecept voor een relaxed en gelukkig leven!


 


Wil jij dit ook?
Klik dan HIER en geef je op voor 1 augustus om 250 euro korting te krijgen!
Op de website vind je meer informatie, ook over vergoeding vanuit de werkgever en de verzekering.
https://www.bewustinbalansroden.com/mindfulness-xxl-achtweekse-training 
De training start op woensdag 7 september bij Yogacentrum Nova Strada. Geef je snel op, deze training zit altijd snel vol. De factuur ontvang je pas over 6 weken.


 


Opgave kan via de link, het contactformulier op de website, maar je kunt mij ook appen / bellen /mailen. Ook als je nog vragen hebt, of wilt overleggen of dit iets voor jou is, dan kun je mij bereiken via:
Telefoon 06 43 89 20 80
Email info@bewustinbalansroden.com 
Deze training is een investering in jezelf en in een energieker en relaxter leven. Ik hoop dat je erbij bent!


 


PS: Ken je iemand wie je deze training ook gunt? Stuur dit bericht dan gerust door. Deze persoon mag ook gebruik maken van de early bird korting tot 1 augustus!


 


Warme groet,
Marlies Wieringa