Ben je zat van het zoveelste dieet, lukt het niet om sporten goed op te pakken en grijp je te vaak naar ongezonde voeding? Voel je je gestresst en lukt het daardoor niet om fit te blijven en gezond te leven? Dan kun je nu bij Kinesis in Peize terecht voor een langlopend programma waarin je zelf gaat werken aan beweging, voeding, slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid. 


 


 


2 jaar lang aan de slag met gezondheid


GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) is een programma voor mensen met overgewicht of obesitas, of voor wie een echt gezonde leefstijl wil. Het programma duurt 2 jaar. Die jaren zijn nodig voor een gedragsverandering. 


 


 


Geen tijdelijk dieet of sportplan dus. Met GLI ga juist je eigen gezonde leefstijl creeëren, die je daarna moeiteloos door kunt zetten. In het programma is namelijk aandacht voor beweging, voeding, slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid.


 


Nu écht fit worden


Femke is bij Kinesis de GLI-leefstijl coach, “Bij GLI houd je zelf de regie, maar doe je het niet alleen. Dat is waarom de gezonde leefstijl ook op lange termijn vol te houden is. Je hebt namelijk sessies met mede-deelnemers en ook nog één-op-één gesprekken met mij. We maken er ook echt een gezellig programma van met allerlei workshops en activiteiten. Wie wil starten krijgt eerst een intake, want motivatie om echt oude patronen te doorbreken moet hoog zijn! Het programma is erg populair, ook omdat het voor een grote groep mensen volledig vergoed wordt. Als je wilt weten of dat voor jou ook geldt, kun je op de website kijken of even bellen.” 


 


https://fysiotherapie-kinesis.nl/gecombineerde-leefstijlinterventie-programma-gli/