Zevenhuizen,  Daar sta je dan als een leeg gebouw, vanmiddag heb je de allerlaatste kinderen naar buiten gedaan.


Je bent niet goed genoeg voor de bovenbouw van de Zeuvmhuuster jeugd, je bent wel goed genoeg voor de bovenbouw van de Violier. Die school is mooier dan jij bent, kun jij ook niet helpen.


De Violier is nieuw. Ze zijn alleen één dingetje vergeten daarzo, extra lokalen!!!


 


De Violier is gebouwd in een nieuwe wijk, een wijk die nog steeds aan het groeien is. En waar vooral jonge gezinnen hun weg heen vinden, want het is ook een mooie groene wijk.  Een wijk die eigenlijk niet veel voorzieningen heeft maar wel een pracht van een school gebouw. Met te weinig ruimte voor alle kinderen uit de wijk, bizar toch.


 


Al ‘’jouw’’ kinderen gaan na de vakantie naar het Veenpluis, daar waar niet heel veel ruimte is. Niet om te parkeren, voor diegene die wel zo dapper zijn en op fiets gaan, het is te hopen dat het goed gaat. Want menigeen die in de auto zit is met zijn of haar gedachten al weer ergens anders.


 


Ook de buurt HeideVeenFlint is er niet echt blij mee, want als die pech hebben kunnen ze hun auto niet meer voor de deur kwijt als de school uit gaat. En het Bosplantsoen, de Bakkerstraat en de Mr Haarman straat, die moeten maar afwachten wat de toekomst gaat brengen!


 


Hier is vast goed over nagedacht door mensen die er verstand van hebben, mogen we van uitgaan toch!?


Jammer dat ze het woord communicatie niet in hun woordenboek hebben staan!


 


INGESTUURD door een verontruste Zeuvmhuuster.