Op 7 juli om 17:00 uur is er (onder het genot van een drankje en hapje) een SDG bijeenkomst bij de Eerste Wijk, Limietweg 3 te Veenhuizen


 


Bart Joling van Ten Stripes en platform SDG Impact zal een presentatie geven over hoe je als ondernemer, gemeente of organisatie  op basis van de SDG's positieve impact kan maken, verbeteren en communiceren.


 


In voorheen ongekende internationale saamhorigheid zijn de Sustainable Development Goals (SDG’s) in 2015 geadopteerd door alle landen van de Verenigde Naties, met inbreng van talloze private en publieke organisaties en burgers wereldwijd.


 


De SDG’s vormen een gezamenlijke agenda voor een weerbare en duurzame wereld in 2030, waar economische, ecologische en sociale waarden in balans zijn met als rode draad: laat niemand achter. Ze vormen een integrale agenda met lokale, nationale en internationale dimensies. Ze bieden een toekomstperspectief dat private en publieke organisaties en burgers verbindt.


 


Wij zijn de generatie die de middelen heeft om deze wereld waar te maken en de laatste generatie die verdere onomkeerbare negatieve veranderingen kan voorkomen. We hebben elkaar daarbij allemaal nodig.


 


Nadere informatie en aanmelden bij: anitavandernoord@gmail.com