Open tuinbeleving met kunst en live muziek
PEIZE – Op zondag 10 juli 2022 stelt Titia Snip haar prachtige tuin aan de Vrieserweg open voor een ieder die eens een kijkje wilt komen nemen. De tuin met mooie zwemvijver gebruikt zij onder andere ook wanneer zij als ademcoach bezinningsweekenden geeft. Maar ook voor een koudwater training of creatieve workshops en ademcoaching kun je bij haar terecht. Zij kan je daar alles over vertellen tijdens de Open Dag, maar als je alleen een wandeling door de tuin wilt maken ben je natuurlijk ook van harte welkom.


 


Om de tuinwandeling extra bijzonder te maken is er tevens een kunstexpositie van Jennifer Joedo te zien. In een prachtige setting tussen de kleurrijke bloemen en planten kun je haar kunstwerken bewonderen die opgesteld staan door de hele tuin. Haar schilderijen bestaan veelal uit portretten van vrouwen geschilderd met acryl- of olieverf. Naast eigen werk schildert ze ook in opdracht en maakt zij sinds kort ook muurschilderingen op verschillende locaties. De natuur is een grote inspiratiebron dus er is geen betere plek dan hier voor haar eerste expositie.


 


En alsof dat nog niet genoeg is wordt er om 13.00 uur ook een klankconcert in de tuin gegeven door Ilse Oversier & Morris Weijers. Ze maken hierbij gebruik van de handpan, klankschalen en zang. De handpan is een melodisch percussie instrument met een bijzonder warm geluid waar je heerlijk bij weg kunt dromen.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar deze tuinbeleving met oog voor kunst en live muziek.


 


OPEN DAG & TUIN ATELIER
Datum: zondag 10 juli 2022
Tijd: 11.00u – 16.00u
Locatie: Vrieserweg 8, Peize
Toegang is vrij, maar een gift is welkom. Aanmelding is niet nodig.
Tip: Kom als het mogelijk is met de fiets.