VV RODEN JO11-1 WEDEROM KAMPIOEN!


 


Na precies een week geleden kampioen te zijn geworden op het sterk bezette hoofdklasse toernooi bij FC Zuidlaren mochten de mannen van coach Maurice Kooistra vanochtend vroeg aantreden bij VEV'67 in het zonovergoten Leek. 


 


In hun poule werden de mannen eerste van hoofdklasse clubs Drachtster Boys, FC Zuidlaren en VEV'67 waarna een spannende finale volgde tegen VV Heerenveen. 


 


Het was warm en de mannen van Roden hadden het zo nu en dan best even zwaar, maar door een flinke dosis wilskracht en goede en zeer fanatieke coaching van Maurice Kooistra werd er gescoord aan de kant van Roden. Pepper van Breukelen scoorde uit een zeer fraaie vrije trap. Wat een feest voor dit top team en tevens een hele mooie afsluiting voor Pepper van Breukelen (zie middelste foto onder met de beker) die na vandaag zal uitkomen voor FC Groningen JO12. Door zijn contract moet hij helaas stoppen bij VV Roden. Het gehele team gaat je missen Pep! 


 


Vanmiddag is er familiedag bij VV Roden en maken we er met ons allen nog een mooi feestje van, want dat is wat dit topteam zeker verdient!


 


Het JO11-1 team bestaat uit: Wessel de Vries, Thijmen Kooistra, Jordy Dijk, Jens Ouwinga, Xavi ten Broeke, Pepper van Breukelen, Mees Renkema, Aaron Kalk, Loek Tinge, Bendjamin de Vries en coach Maurice Kooistra 


 


Tekst Diana Jansen en beeldmateriaal door Anita Dijk en Diana Jansen ©