-
Little Joy nieuwe hoofdsponsor Spelweek Noordenveld
14.Jun.2022

Met trots mogen we jullie vertellen dat de Spelweek Noordenveld een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden! Samen met Little JOY - kids denimcompany gaan we er de komende jaren weer 1 groot feest van maken!

 

Cabien van Teeffelen & Jeroen Bezu van Little Joy zijn al jaren verbonden aan 'De Leukste Week van het Jaar!' en vonden het nu de hoogste tijd worden voor de volgende stap in deze fantastische samenwerking.

 

Ook het bestuur van de Spelweek is enorm blij met de nieuwe hoofdsponsor. 'Samen met Little Joy zien we de toekomst weer rooskleurig tegemoet', verteld de voorzitter van de Spelweek, Astrid Nijboer , enthousiast. 'Zonder de steun van gedreven ondernemers, zoals Cabien en Jeroen, heeft de Spelweek geen bestaansrecht, dus je kunt je misschien wel voorstellen dat we een klein feestje hebben gevierd toen we dit geweldige nieuws hoorden'.

 

We bedanken Cabien en Jeroen voor het vertrouwen dat zij in ons hebben en zien uit naar een vruchtbare samenwerking de komende jaren!

 

Het enthousiaste team van Little Joy helpt je graag aan de perfecte jeans, juiste maat jas of een unieke outfit voor een speciale gelegenheid. Ben je benieuwd welke gave collecties er nu op je liggen te wachten? Kom dan snel bij Joy de trap af en laat je verrassen door de toppers van de ‘Kids Denimcompany’.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.