Proef een nieuw en zinderend seizoen…


 


De deals zijn rond, de afspraken zijn helder, de agenda’s gevuld, kortom: Theater de Winsinghhof is klaar om het nieuwe seizoen te presenteren.


 


Op zaterdag 10 september om klokslag 11.30 uur zal de voorverkoop voor de theatervrienden van start gaan. Een week later start de reguliere verkoop.


 


Voor een voorproefje op het vele moois dat het nieuwe seizoen te bieden heeft, heeft het theater op zaterdag 10 september drie seizoenpresentaties voor jullie samengesteld. Door diverse korte optredens van artiesten en muzikanten, en door presentaties in verrassende vormen, kom je helemaal in de stemming van al het moois dat seizoen 2022-2023 te bieden heeft.


 


Er zijn drie presentaties van ongeveer een uur in onze theaterzaal om 10.30, 13.30 en 16.30 uur. De drie presentaties zijn verschillend van elkaar. Andere gasten, andere optredens en andere gesprekken. Laat je inspireren!


 


Kaarten kopen?
Online kaarten voor één van de presentaties kopen? De kassa is op 18 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur extra open. De kaarten zijn online ook vanaf 10 uur te koop >> theaterroden.nl .