Wedstrijdverslag Roden H1 12-06-2022

Wat een mooie dag om het seizoen af te sluiten!
Een zonovergoten middag met veel publiek, een clinic voor de jeugd en huldigingen voor alle kampioenen.

Nummer 9 van de competitie, Soest H1 kwam op bezoek. Zowel Soest als wij hadden nergens meer om voor te spelen, dus wat restte was een leuke sportieve laatste competitiewedstrijd neerzetten. De wedstrijd ging op en neer, met veel kansen meteen vanaf de afslag. Ideale mogelijkheid voor de ‘doelpuntlozen’ onder ons om op de valreep toch nog een goaltje mee te pikken. En zo waar, Jort beloonde zichzelf met een mooie goal na een mooi seizoen. Dik verdiend jongen!

Eindstand: een degelijke 4-2 overwinning. Laten we er verder niet meer woorden aan vuil maken.

Laten we nog wel onze dankbaarheid uitspreken voor enkele hoogtepunten van dit seizoen:
⁃ Zo mochten we na twee seizoenen met corona-onderbrekingen eindelijk weer een competitie uitspelen! En zie waar dat toe heeft geleid! Bedankt, Mark!
⁃ We bleken ineens een heus strafcornerkanon in ons midden te hebben, met 46 doelpunten en als absolute hoogtepunt 8 keer raak in één wedstrijd. 26 september 2021 is de dag waar de keeper van Westerduiven nog wel eens zwetend wakker van wordt. Bedankt, Sjors!
⁃ Veteranen die tussen jonge RodenGoden weer hun favoriete clubshirt aantrokken. Jullie kunnen het nog steeds! Tot na de zomer? Bedankt Bas, Thijmen en Tim!
⁃ De gelegenheidscoach die ons tegen Ares naar de overwinning coachte, maar die dat moest bekopen met post van het CJIB. Toch bedankt, Uulco!
⁃ De leukste uitwedstrijd, samen met Ares uit. Spannende comeback, gezelligheid en zanger Jorny na afloop. Heel veel beter wordt het niet. Bedankt, Arnhem H1!
⁃ Een manager die zo veel regelt dat het je eigenlijk niet meer opvalt. En die op de woensdagtraining graag laat zien (als ‘ie zin heeft) wat hij kan binnen de lijnen. Bedankt, Max!
⁃ En last but zeker not least. Onze vertrekkende ‘Shopdokter’, Joost Oosterwijk. Afgelopen jaren veel vrijwillige tijd gestoken in onze hobby, waar we je erg dankbaar voor zijn. Bedankt, coach!

Zo. En dan gaan we nu twee maanden bijkomen om er in de 2e Klasse een net zo leuk jaar van te maken! Staan jullie dan weer langs de lijn? En komen jullie 25 juni ook op de Familiedag op MHC Roden?

Met sportieve groet, Roden Heren 1.