Vorige week woensdag vierde eigenaar Henk van Dijk het 10-jarige bestaan van zijn twee bedrijven VaComTec en T.E.C. in Roden. Dit werd gevierd aan de Exportweg 11 met bedrijfsrelaties, werknemers en familie. Gasten deden mee aan een live experiment van de gastspreker op het gebied van comfortbeleving. Ook waren er diverse workshops en voldoende gelegenheid tot netwerken. Uiteraard werd de middag afgesloten met een feestelijke borrel én: ging men met een gevulde goodiebag naar huis. Op naar de volgende 10 jaar!


 


VaComTec – Proces Techniek


VaComTec is een specialistisch technisch bedrijf op het gebied van procestechniek. Denk hierbij aan verwarming, ventilatie- en luchtbehandelingssystemen, warmteterugwinningsinstallaties en installaties voor energiemanagement. Dit noemen we ook wel gebouwautomatisering. Klimaatbeheersing, energiebesparing en de bijbehorende meet-en regeltechniek zijn voor ons de belangrijkste componenten. VaComTec is zowel in advisering als in het technisch inbedrijfstellen van installaties een ervaren en stabiele samenwerkingspartner.


 


 


Technical Education Centre


T.E.C. is een technisch opleidingsbedrijf met focus op een persoonlijke benadering. Met kwaliteit opleiden, in kleine groepen en vooral: praktijkgericht. Niet alleen een mooi diploma, maar vooral ook toepasbaar in het dagelijks werk! Met onze ervaren docenten uit het werkveld, diverse oefenopstellingen en een eigen trainingslocatie (inclusief catering) zorgen we voor een optimale leeromgeving.