Nieuw-Roden - Voor Nieuw-Roden was het op een regenachtige dag de laatste wedstrijd in de zondag 3e klasse tegen ZNC uit Zuidbroek. Volgend seizoen gaat Nieuw-Roden in de 4e klasse spelen na een tegenvallende seizoen. Vooral in het begin van het seizoen waar veel punten werden verspeeld, alsmede door de plotselinge trainerswisseling, waardoor een slechte voorbereiding volgde voor het nieuwe seizoen.


 


Ook de laatste wedstrijd werd in mineur afgesloten. Waar Nieuw-Roden de grootste kansen kreeg in de wedstrijd, was het niet vreemd geweest als het met de rust al met 4-1 voor had gestaan. Waar Nieuw-Roden kans op kans miste, schoten de Groningers met de weinig kansen die ze kregen wel heel effectief de ballen het doel in. Eigenlijk was deze wedstrijd een kopie van vele wedstrijden dit afgelopen seizoen. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten met een 0-3 verlies. Toch is er veel optimisme voor het nieuwe seizoen. De jeugd die op de deur staat te kloppen en spelers die overkomen van andere clubs die graag voor Nieuw-Roden uitkomen.


 


Voor Nieuw-Roden zit het seizoen erop. Forward de nummer 2 won uit tegen koploper Actief met 0-1 en pakt hiermee de titel in de 3e klasse. Actief gaat hierdoor promotiewedstrijden spelen net als SVZ. De Wilper Boys en Siddeburen spelen nog degradatiewedstrijden om in de 3e klasse te mogen blijven. HSC, Asser Boys en ook TLC gaan volgend seizoen spelen in de zaterdag klasse.


 Actief 1 0-1 GSAVV Forward 
SVZ 1 4-2 TLC 1
HSC 1 4-2 Asser Boys 1
Nieuw Roden 1 0-3 ZNC 1
Siddeburen 1 4-4 De Wilper Boys 1
LEO Loon 1 5-1 Muntendam 1