Twee keer een 3e prijs voor Frank Barkhof in de PTC-cup op het circuit van Zandvoort.

Het tijdschema van de racedag zag er als volgt uit:
Tijd training van 10.25 tot 10.45.
1e wedstrijd van 11.50 tot 12.30.
2e wedstrijd van 14.50 tot 15.30.
In de vrije training zag het er al veel belovend uit voor Frank want hij had maar liefst al een 8e tijd weten neer te zetten van de 30 deelnemers, Dus met veel vertrouwen de tijd training in.

De tijd training verliep Frank goed elk rondje was weer een stukje sneller en op gegeven moment had hij een 11e tijd neergezet hij wou echter in de top 10 kwalificeren en dus moest het in het laatste rondje nog gebeuren! Dit ging mis voor het begin aan het rondje vloog Frank van de baan af en maakte hij een koprol in zijn raceauto, maar de auto landde weer op zijn wielen dus Frank reed terug naar de pit-box om zijn auto weer klaar te maken.
Terwijl de auto gemaakt werd door zijn vader en de rest van de mensen die kwamen helpen. Moest Frank naar de doctoren om te controleren of hij niks gebroken had, hij had niks gebroken of andere dingen bezeerd en hij mocht dus deelnemen aan de 1e wedstrijd.
Met een gehavende auto stond Frank aan de start van de 1e wedstrijd niemand wist wat ervan zou komen na die klap, maar na de start wist Frank na enorm veel strijd met de andere coureurs een 5e plek te bemachtigen, dus een 3e plek in het rookie- kampioenschap en hij stond dus op het podium! Dit had natuurlijk niemand meer verwacht.

Na een leuk podium en een mooie beker de 2e wedstrijd in. Frank moest starten vanaf een 6e positie omdat de eerste 10 coureurs reversed-grid hadden, wat inhoud dat de 10e plek naar P1 gaat en P1 naar de 10e plek, enz.
Na een goede start van de 2e wedstrijd werd Frank in de muur gedrukt en zakte hierdoor terug naar de 10e positie, Frank had moeite om daarna weer in zijn ritme te komen maar na een rondje of twee begon hij weer in te lopen op de rijders voor hem.
Na een pittige strijd met de andere coureurs wist hij een 7e plek te bemachtigen wat resulteerde in wederom een 3e plek in het rookie-kampioenschap en mocht dus weer op het podium!

Ik bedank al mijn sponsoren die meehelpen dit mogelijk te maken: Barmartechniek Roden, garage Hilberts Roden, garage Schat Roden en autobandenhal Tynaarlo. Na een enorm enerverende dag goede resultaten nu op naar de volgende wedstrijd: 10 juli op het TT circuit van Assen.