Vrijdagavond moest Roden 5 tegen ACV 7 de nr 3 in het klassement thuis spelen. Met een volle tribune hebben ze onze jongens aan gemoeid. En met suc6.

Met de rust stonden ze voor met 2-1. De tweede helft werden ze echt fanatiek ze konden de kampioenschap ruiken. Ook de tegenstander werd fanatiek dat soms resulteerde in onenigheid. En er wel hard aan toe ging. Van beide ploegen. Maar de boys lieten zich niet van hun stuk brengen. Wat resulteerde in de eindstand van 6-2. Met mooie samenspel van roden. De goals werden door Kevin de Vries 2x Robin Pruim, Thiemo Vlaar, Mettari van de Graaf, Michel Godlieb gemaakt.

Na hun overwinning werd het nog laat naborrelen. Supporters en sponsers ook jullie bedankt. Koops woninginrichting, Auto Laswerk Roden, Bouwservice Dijk, Foks Reclame en Spandauw M.T.S BV slopen en saneren. Heren bedankt voor het vertrouwen.