BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Volle bak vandaag bij de wedstrijd van ONR G1 tegen Kids United G1 op het sportveld van ONR aan de Hullenweg in Roden. Niet in de minste plaats omdat deze wedstrijd werd gefloten door niemand minder dan de bekende KNVB scheidsrechter Jochem Kamphuis. Kamphuis fluit zowel voor de eredivisie als ook voor de Keuken Kampioen divisie. Voordat er werd afgetrapt moest de scheids een groot aantal keren poseren met deze en gene.

Onr G1, onder de bezielende leiding van Janetta Roede-Beuving en Ruben Roffel, ging de rust in met een riante 3 -0 voorsprong. 2 doelpunten werden gescoord door Kevin Pol en 1 door Robin Crapanzano. Na de rust kwam Kids United sterk terug. Ze scoorden 5 doelpunten en de eindstand werd dan ook 5-3 voor Kids United.