Op dinsdag 24 mei organiseert praktijkschool de Esborg in Roden een Zomermarkt. De markt bestaat uit verschillende kraampjes waar objecten worden verkocht, die veelal door leerlingen van de school zijn gemaakt. Dit geldt ook voor de heerlijke lekkernijen die verkrijgbaar zijn. Tevens vinden er verschillende spellen plaats, zoals het Rad van Fortuin. De prachtige prijzen die hier zijn te winnen, zijn aangeboden door ondernemers uit Noordenveld en Westerkwartier en zowel de leerlingen- als ouderraad hebben deze ondernemers weten te enthousiasmeren om medewerking te verlenen.


 


''We zijn verheugd dat we weer een markt mogen en kunnen organiseren. Door de beperkingen de afgelopen 2 jaren, heeft er geen markt plaatsgevonden en we zijn daardoor extra gemotiveerd om er een leuke middag en avond van te maken'', aldus directeur Jaap Oosterloo. 


 


De markt vindt plaats op het terrein van de Esborg aan de Burchtlaan 2 en duurt van 17.00 uur tot 19.30 uur. ''En niet geheel onbelangrijk: iedereen is welkom! Leerlingen, oud-leerlingen, (groot-)ouders/verzorgers, buurtgenoten en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom om onze markt te bezoeken en kennis te maken met de school'', besluit Oosterloo enthousiast.