Na 29 jaar werken bij WiN nemen wij, Jannie Houwing en Jan Donkelaar, afscheid. Dat willen we graag op een leuke manier doen. We nodigen je uit voor een afscheidsfeestje in het dorpshuis in Nieuw -Roden.


De band The Richards van onze oud-collega Kuneke zorgt voor een gezellig muziekje.


 


Dit was de tekst op de uitnodiging,  voor alle mensen waar Jannie en Jan mee hebben samengewerkt en die donderdagavond 19 mei feestelijk afscheid mochten nemen.  De inloop van de avond begon om 19.30 uur in het Dorpshuis van Nieuw Roden, het was al snel druk. Iedereen kon bij de ingang wat leuke woorden in het gastenboek achterlaten. Om 20.00 uur werden ze beiden eerst toegesproken door de  voorzitter van het bestuur, over hoe het allemaal voor beiden is begonnen.


 


Het werd een gezellige avond, met een terugblik op de vele jaren die ze samen hebben gewerkt bij WiN. Het onstaan van het welzijnswerk met de accomodaties die WiN beheerde en later ook weer heeft afgestaan. Jan en Jannie hadden beiden een mooie speech waarin ze dit allemaal benoemden en dat dat niet in de koude kleren gaat zitten, kon je af en toe wel merken. Zo had Jan altijd gezegd; als hij ooit afscheid ging nemen van WiN, dit in het Dorpshuis moest en met de band van Kunneke en dat werd werkelijkheid. Mooie jaren met de collega's en ook de minder mooie tijden werden benoemd.


 


29 jaar samen werken, collega's zien komen en gaan en nu samen met pensioen,  beiden gaan genieten van hun gezin. Een ding willen ze nog blijven doen, 29 jaar hebben ze samen met 2 oud collega's op woensdag geluncht, dat kan niet zomaar voorbij zijn.


 


Jannie en Jan, jullie hebben je pensioen na al die jaren verdiend en iedereen wenst jullie een hele mooie tijd toe. Genieten van het niet meer hoeven, maar ook het loslaten van wat je allemaal hebt gedaan en bereikt, jullie worden zeker gemist.