Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Verwarring alom, en dat was een wedstrijd lang te merken. Flying Red speelde uit, thuis in de Hullen, waar het Groninger Groene Uilen dus thuis speelde.
Toeschouwers die riepen dat  het scorebord niet klopte terwijl er onder “Gasten” toch echt stond dat de stand 0-4 voor het uitspelende Flying Red stond.
Maar niet voor lang, want de iets nauwkeuriger schietende studenten stonden na het eerste kwart toch echt met 17-16 voor.

In het tweede kwart slopen de Roners op kousenvoeten lang de Uilen (rust 26-31) om die voorsprong vervolgens niet meer prijs te geven. Beide teams excelleerden in turnovers en gelukkig werd het schotpercentage van beide teams niet bijgehouden.
De verdediging van de Reds stond als een huis, vooral de double teaming dwong de tegenstanders vaak tot knullig balverlies. Daarmee bleven uiteindelijk via 36-46 (eind 3e kwart) de punten in Roden (49-65)

Aanstaande zaterdag kunnen de heren van Flying Red bij winst tegen Jugglers het kampioenschap van de landelijke 2e divisie B binnenhalen.