Met nog 4 weekjes te gaan zijn we begonnen met aftellen! De Early Bird tickets zijn al volledig uitverkocht en ook de regular tickets gaan hard!
We hopen uiteraard op fantastisch lekker weer zodat we heerlijk met een koel drankje in de hand kunnen genieten van alle artiesten. Ook als het weer niet helemaal meezit kunnen we gewoon los gaan en kun je je stem schor zingen in de vette festivaltent die we over een week of drie al gaan opbouwen!

Op het terrein zelf zorgen we voor lekkere plekjes waar je even kunt zitten bijkomen en er komen ook een flink aantal statafels waar je met al je vrienden omheen kunt staan.
Van al dat dansen en springen krijg je ongetwijfeld trek dus een giga food line-up is ook geregeld!
We hebben een aantal hele leuke foodtrucks weten te strikken! Van smakelijke broodjes gyros tot sappige burgers of ambachtelijke dikke frieten, pizza’s en nog veel meer!
Wat ons betreft gooi je op 17,18,19 juni je zorgen overboord en beleef je samen met je vrienden een heerlijk weekend in Roden!Wil je dit feestje niet missen bestel dan nu al vast je tickets zodat je straks niet achter het net vist!


www.lucky4festival.nl

Nog even de line-up:

Vrijdag: Lucky Party
* Dj A-matic
* Snollebollekes
* Coverband Vangrail
* Dj Gidion! op het buiten plein

Zaterdag: Lucky 90’s met
* Dj Sowieso
* Qmusic The Party
* ABBA Fever XS
* Twenty4Seven
* Jeckyll & Hyde
* Dj Gidion op het buitenplein!

Zondag: Lucky Hollands
* Peter Beense
* Tino Martin
* Wilbert Pigmans
* Jaman
* Marco Schuitmaker
* Wesly Bronkhorst
* Robert den Brok!