Vandaag, 16 mei, zijn meneer K. K. Ensing en mevrouw W. Ensing-van der Veen maar liefst 70 jaar getrouwd. Ter ere van dit heugelijke feit kwam burgemeester Klaas Smid het echtpaar persoonlijk feliciteren vergezeld van een overheerlijke taart! Namens de koning en de koningin, en de commissaris van de koning, ontvingen ze 2 prachtige bloemstukken; dit alles om het jubilerende echtpaar in het zonnetje te zetten


 


Het echtpaar leerde elkaar kennen in Lieveren en samen hebben zij altijd een melkvee bedrijf gehad aan de Lieverse weg in Peize. Ze kregen een zoon en een dochter, later een schoondochter en schoonzoon, en inmiddels is de familie uitgebreid met 5 klein-en 8 achterkleinkinderen. Het echtpaar woont vanwege een verbouwing van de Hoprank in Peize tijdelijk in een appartement van Interzorg in Roden maar ze hopen snel weer op hun oude stek in Peize terug te keren.


 


Wij wensen meneer en mevrouw Ensing een fijne dag samen met familie en geliefden en wensen hun nog veel gezonde en liefdevolle jaren toe.


 


Tekst/foto's Gerda Slotegraaf©