Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op

Meer rust in je hoofd en balans in je leven?


 


Bij NovaStrada nu een Gratis Yogamat t.w.v € 44,95 bij je lidmaatschap.
Yoga kent vele gezondheidsvoordelen en zorgt voor meer rust en balans in je leven. Dit is vaak onderzocht en blijkt ook uit de ervaringen van onze leden. Al bij 1 les in de week kan je subtiele of duidelijk merkbare veranderingen ervaren.
Bij NovaStrada is iedereen welkom en staat de thee altijd klaar. Je ontvangt yoga van professionele docenten met jaren lange ervaring in een mooie groene omgeving.
Tot 1 juni ’22 krijg je zelfs een Gratis Yogamat t.w.v € 44,95 euro van het merk “Love Generation” wanneer je lid word. 


 


Voordelen van een lidmaatschap bij NovaStrada:
 Je kan op elk moment bij elke les instappen ook zonder ervaring met Yoga.
 Geen opzegtermijn dus je zit nergens aan vast & geen inschrijfgeld! 
 Je kan kiezen voor een vaste les in de week of per week inschrijven bij de les van jouw keuze.
 Gemiste lessen kan je via het lesrooster of de handige App van Eversports op elk gewenst moment inhalen zolang je lid bent. 


 


De Superior TPE Yogamat van Love Generation is een prachtige balans tussen Natuur en Wetenschap. Zodra je de mat opstapt voel je het comfort van het hoogwaardige TPE materiaal en tegelijk de dynamiek van de laatste technologische ontwikkeling op yogagebied.
Klik hier om jouw proefles te boeken en ontvang die prachtige yogamat!
Voor meer informatie kan je kijken op www.novastrada.nl of bellen met Jelske van Zuijlen, 06-30041121. Een appje sturen mag ook 
We zien je graag!