Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op


Founder wereldbekende Bitcoin Family houdt inspirerende lezingRODEN - Dinsdag 10 mei vanaf 19:00 uur vindt er bij Hotel Onder de Linden een interactieve boekpresentatie/lezing van ‘bitcoingoeroe’ Didi Taihuttu plaats. Schuif aan, laat je inspireren door een van ’s werelds grootste namen op het gebied van bitcoins én ontvang GRATIS zijn boek.


 Van basis tot VIP-ticket

Pak deze kans en maak kennis met de bedenker van de wereldbekende Bitcoin Family (NL). Voor dit speciale event zijn er drie soorten tickets verkrijgbaar*: Basisticket (lezing + 1 consumptie), Ultraticket (dinerbuffet met Didi e.a., lezing, 3 consumpties) en een VIP-ticket (dinerbuffet met Didi e.a., lezing, borrel na afloop aan de bar met Didi e.a., hotelovernachting in een Comfort Kamer met ontbijt, 7 consumpties).

*Voor meer informatie en het bestellen van de tickets (let op: vol is vol!) zie deze link.


Leven van digitale bitcoinmunt

Didi Taihuttu is een Nederlandse ondernemer, reiziger, auteur, schrijver en spreker, met name bekend van het promoten van cryptogeld. Taihuttu kreeg in 2016 bekendheid door met zijn gezin hun hele hebben en houden te verkopen en volledig te leven op basis van de digitale bitcoinmunt. Na zes jaar rondreizen staat het gezin nu ingeschreven in Portugal (omdat de belasting op cryptovaluta hier 0% is), maar ze reizen nog steeds. Didi Taihuttu: “Wij geloven in een decentralized leven waar eigendom niet meer belangrijk is en waar het kapitaal geautomatiseerd kan worden om dit leven te kunnen leiden.”
Janet Hamstra - de Vries van Hotel Onder de Linden: “Wij verheugen ons op deze inspirerende avond met Didi Taihuttu. Aan de locatie en spreker zal het in elk geval niet liggen.”