Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op

Kinderen in de knel, ook in Berlijn.


 


Een paar weken eruit, een paar weken aandacht en rust, een ‘eigen’ familie. Veel kinderen die in kindertehuizen opgroeien, snakken ernaar. Pax Kinderhulp haalt deze kinderen drie keer per jaar op. Zij logeren in gastgezinnen, gewone gezinnen, jong en oud, die hun huis en hart openstellen voor een kind. Vaak kan een kind terugkomen: elke vakantie in hetzelfde gezin hier in Nederland doorbrengen. De kinderen vinden het fijn: zij leven het hele jaar ernaartoe om hun Hollandfamilie weer te ontmoeten.


 


Veel gezinnen doen al mee, u ook?
We hopen in 2022 weer veel kinderen een fijne vakantie te kunnen geven!
In de zomer komen de kinderen van 29 juli t/m 19 augustus.
Informatie: www.paxkinderhulp.nl ; voor deze regio Katy Oosterhuis 050 5011559


 


P.S. Als u via internet bestellingen doet, kunt u ons ook gemakkelijk sponsoren: ga naar de website van Pax Kinderhulp, klik op Sponsorkliks, en bestel daarna bij uw favoriete website uw artikelen. U betaalt de normale prijs, wij krijgen een klein percentage om het werk te kunnen blijven doen.