Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op

Roden mag trots zijn op haar mooie Wereldwinkel. De winkel bestaat dankzij de inzet van een groep vrijwilligers. Om dagelijks met twee medewerkers in de winkel te kunnen staan, hebben ze nog een paar medewerkers nodig. Ze zijn dus op zoek naar enthousiaste collega’s die minimaal drie dagdelen per maand ons team komen versterken.


 Lijkt het je leuk om in een winkel te werken waar niet winst het belangrijkste doel is, maar het zorgen voor een menswaardig bestaan en een eerlijk loon voor die mensen in deze wereld die het niet zo goed hebben als wij?


 Of ben je geïnteresseerd om het bestuur van de wereldwinkel te versterken?
Kom dan eens langs in de winkel, Nieuweweg 7 in Roden. Wil je meer informatie of reageren? Mail dan naar Margreet van der Zee:


winkelgroep@wereldwinkelroden.nl.


Zij neemt contact met je op.


Jij helpt dan de Wereldwinkel draaiende te houden en zij bieden jou een gezellige werkomgeving.