Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op

HOERA!  De concerten op zondagmiddag 30 januari kunnen na twee keer uitstellen nu dan echt doorgaan in de Kerk van Peize!


 


Pianoduo Amacord (Maarten den Hengst en Ivana Alkovic) en vioolduo  Brackman/ Le Coultre (Tim Brackman en Floor Le Coultre) bundelen hun krachten en hebben een zeer afwisselend programma samengesteld met als misschien wel hoogtepunt de speciaal voor hen geschreven compositie van de Argentijnse componist Diego Soifer voor piano 4 mains en vioolduo.Een wereldpremière! 


 

We nemen veel voorzorgsmaatregelen: mondkapjes, QR-CODE controle, anderhalve meter en geplaceerde plaatsen. Zo kunnen we voor aanvang van  de concerten toch koffie en thee schenken! Reserveren voor het concert van 13.30 uur kan nog. Het concert van 15.30 uur is helemaal uitverkocht.

 

 

Via onze website: 


kunt u reserveren en het programma bekijken. 

Ook kunt u via de

mail: mariahoeveconcerten@gmail.com
of tel. 0505717693 reserveren

 

 

Bijgaand opnames van de beide duo's apart.