Roderesch, Alteveer, Steenbergen. Op vrijdagmorgen 14 januari heeft de RAS ijsvereniging een grote RGB Ledlamp van 200 Watt ontvangen van de fa. Stuurwold fietsspecialisten uit Roden.


 


Sport is wat de ijsvereniging & Stuurwold samenbrengt, maar ook het prachtige bosgebied rond de RAS-ijsbaan.


 


Je kunt heel lang rondjes fietsen door de bossen, maar het verlangen om te schaatsen wordt daardoor alleen maar groter.


 


De komende vorstperiode kan er geschaatst worden onder Energiezuinig Ledlicht en dan ook nog in alle (RGB) kleuren van de regenboog.


 


Voor de jeugd zit er dan ook vast een mooie Disco avond in de RAS-planning, want de lamp kan simpel gekoppeld worden aan de “Muziek Media”


 


De aanleiding was er op dinsdagavond 9 nov. jl. tijdens een Vergadering/ Bijeenkomst v/d KNSB  "Rayonhoofden" in Café Langelo  te Langelo


 


De RAS bestuurders waren toen te gast bij ijsver. Langelo met als onderwerp: LED Verlichting op ijsbanen & Energie besparing.


 


De fa. Stuurwold is altijd bezig met Sport & Energie, dan is het een koud kunstje om bij de RAS-ijsbaan hier uiting aan te geven.


 


Er is door Rekla+ uit Norg een prachtig bord, aan de lichtmast is gemonteerd en het goede nieuws is: Op het bord is nog ruimte voor…….  om de 3 oude Kwiklampen ook te vervangen voor Energiezuinige RGB (Kleuren) Ledlampen, met (dimbare)-afstand bediening. Een unieke kans voor ondernemers om de Sport & Energie samen te voegen.


 


De vraag is natuurlijk: wanneer gaan we schaatsen op de RAS-ijsbaan, voorzitter Abel Mulder verwacht over 2,5 week positief nieuws te kunnen brengen.


Want vorig jaar was er op 14 febr. op alle ijsbanen winterpret voor jong en oud.


 


Dus: we hebben nog 4 week en dan kunnen de schaatsen weer uit het vet      


 


Foto's rechten ditisRODEN.nl / Roel Lubbers