Mijn avontuur stopt hier…


 


Met veel enthousiasme, passie en plezier ben ik dit avontuur begonnen twee jaar geleden. Door de corona maatregelen en meerdere lockdowns is de koek op! In 2020 na de eerste lockdown sinds mijn overname mocht mijn horecagedeelte dan eindelijk open, maar wegens de verstreken tijd was mijn voorraad over datum en kon ik alles opnieuw gaan aanschaffen. Nu de drukste maand december weer een lockdown en weer een verse voorraad die ik weg kan gooien. Naast de corona maatregelen hebben wij ook nog te maken gehad met een andere tegenslag. Onze leverancier wou ons niet meer leveren. Gelukkig via kwaliteitsmeester Willem bij ambachtelijke bakker Henk Post uit Ten Boer terecht gekomen. Door deze verandering heb ik een bus moeten aanschaffen om de verse producten iedere ochtend zelf uit Ten Boer op te kunnen halen. Er is veel geïnvesteerd, maar de buffer is op.


 


Zoals velen wel weten ben ik hiernaast ook onderwijsassistent in het speciaal basisonderwijs, te Groningen waar ik met veel plezier en voldoening werk. Ik heb een fulltime baan gevonden in het onderwijs. Per 19/02/2022 sluit ik definitief de deuren en ben ik trots op deze prachtige winkel en op mijzelf.Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor alle steun, vertrouwen en trouw aan mij!
Daarnaast wil ik Henk & Janine graag bedanken voor de mooie samenwerking en de support!


Ook ben ik mijn ouders, vriend, broertje, zusje, vrienden, Amber en Naomi dankbaar voor deze mooie ervaring en hun steun!Blijf gezond!


Met vriendelijke groet,


Shania de Vries


 


Op zeer korte termijn is het pand beschikbaar, mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen met makelaardij Overduin en Casander. Tel: 050-3116666. www.fundainbusiness.nl  objectnummer 42651176.