Ook in 2021 werd er weer volop gekampeerd en dat heeft de ANWB gemerkt; er werden maar liefst 25.000 stemmen uitgebracht. De hele zomer kon je stemmen op je favoriete camping, waarna er 24 campings werden genomineerd in vier verschillende categorieën, waarbij elke categorie een winnaar kent in zowel binnen- als buitenland.


 


De stemmen zijn inmiddels geteld, en in de caterogie ‘De mooiste charmecamping’  werd de winnaar ANWB Camping van het Jaar 2022 Camping de Drie Provinciën in Een-West.


 


Sinds gisteravond, toen bleek dat we in de ANWB-verkiezing zijn verkozen tot 'Mooiste Charmecamping van Nederland van 2022' worden we overspoeld met telefoon, mail, whatsapp en reacties op facebook. Wij waarderen dit enorm! Iedereen heel erg bedankt voor de felicitaties en het meeleven. Fantastisch! , aldus Ronald Boels en Brigitte Koninga van De Drie Provinciën (foto)


 


Op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe ligt deze landelijk gelegen, goed verzorgde camping met ruime beschutte staanplaatsen rondom de vijver. Deze natuurcamping staat voor rust en geeft de kampeerder de mogelijkheid de omgeving te ontdekken; van fietsroutes in de buurt tot streekgerechten in het campingrestaurant. De camping blinkt uit in gastvrijheid en de natuur rondom is geweldig mooi.