JUMBO JANSEMA IN RODEN HEROPENT AAN HEERESTRAAT


 


Op 26 januari verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten


De Jumbo winkel in Roden heropent aan haar oorspronkelijke adres aan Heerestraat 92. De winkel van ondernemers Jan en Peter Jansema is tijdens een verbouwing flink vernieuwd en uitgebreid, waardoor de winkel nu nog overzichtelijker is dan voorheen. Klanten hebben hier straks veel meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden uit de nieuwe Verskeuken, vers belegde broodjes en verse Italiaanse pizza’s. De tijdelijke Jumbo winkel aan de Albertsbaan sluit op dinsdag 18 januari om 13:00 uur haar deuren. Vanaf woensdag 26 januari kunnen inwoners van Roden en omgeving weer terecht bij de Jumbo winkel aan de Heerestraat.


 


Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 30 januari). Ondernemer Jan Jansema vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De nieuwe supermarkt telt straks bijna 1.800 vierkante meter vloeroppervlakte.”


 


Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo komt er een Verskeuken waar verse avondmaaltijden worden bereid, zoals lasagne en paella, zijn er vers belegde broodjes verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Ook kunnen klanten in de verbouwde winkel terecht voor huisgemaakte salades, tapasschalen en sushi. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waarbij zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren verse vis samenstellen, zoals garnalen, gamba’s en wilde zalm. Bij de speciale self checkout kassa’s rekenen klanten hun boodschappen binnen een handomdraai af.


 


HEMA assortiment


In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 5 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.


 


Altijd een stapje verder


Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Roden heropenen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”