Welke Opel is mijn ideale bedrijfswagen? 5 x inspiratie


 


Het merk Opel heeft veel modellen die speciaal als bedrijfsvoertuig ontwikkeld zijn. Dat maakt het aantrekkelijk om eens te grasduinen in het aanbod occasions als het gaat om een bedrijfswagen Opel. Dat is natuurlijk grotendeel afhankelijk van het soort onderneming dat u runt. We geven vijf voorbeelden om u te inspireren.


 


 


Maaltijdbezorging of catering met een Opel Combo


 


Op de website DUTCH Vans zijn de vele types Opel bedrijfswagens overzichtelijk gesorteerd en ziet u in één oogopslag het meest geschikte voertuig. Zo vind u er de Opel Combo, waarmee u als cateraar, kok op locatie of maaltijdbezorger prima uw werk kunt doen. Ze zijn snel en bovendien erg wendbaar, ideaal omdat u soms op plekken moet zijn waar niet altijd evenveel ruimte is om met een groter voertuig te komen. Ideaal dus voor de maaltijdbezorger! Tegelijk heeft u achterin genoeg ruimte voor uw kookspullen als u ergens een evenement gaat cateren.


 


 


Schilderen en klussen met een Opel Movano bestelbus


 


Een wat ruimere bus heeft nodig als u steigers en andere (zware) klusmaterialen vervoert, bijvoorbeeld als schilder. U wilt geen klus weigeren, ook niet als deze op een bepaalde hoogte of 'moeilijke' locatie plaatsvindt. Dan wilt u een compacte bus die eveneens genoeg laadruimte heeft, en komt de Opel Movano bestelbus als beste optie... uit de bus!


 


 


Zware muziek- en filmapparatuur vervoeren met de Opel Movano bakwagen


 


Bedrijven die zware apparatuur vervoeren hebben aan diezelfde Movano, maar dan de bakwagen-variant, de ideale partner. Denk hierbij aan de elektronica (en decorstukken) die gebruikt wordt bij het maken van films, of het instrumentarium van muziekgezelschappen. Al die elektronica wordt doorgaans verpakt in flightcases die makkelijk in en uit de Movano bakwagen te rollen zijn dankzij de handige laadklep.


 


 


Diervriendelijk vervoer met diverse Opel Movano-modellen


 


Runt u een honden uitlaatservice of bedrijft u de paardensport op hoog (professioneel) niveau, dan biedt Opel geschikte modellen om dieren veilig en comfortabel te vervoeren. Airconditioning is noodzakelijk. Die is aanwezig in de Movano die speciaal is ontworpen om paarden van manage naar wedstrijd en vice versa te brengen. De Opel Movano met zowel airco als ramen in het laadruim biedt een geruststellende omgeving voor honden. Licht en frisse lucht nemen namelijk stress weg bij de dieren.


 


 


Mobiele werkplaats: de Opel Movano bestelbus


 


Vijfde voorbeeld: de vele monteurs die in ons land de boel aan de gang houden. Internet, horeca-/keukenapparatuur, elektra, er moet van alles gecontroleerd, gemeten, onderhouden en zo nu en dan gerepareerd worden zodat de economie blijft draaien. Hun bestelbus herbergt alle benodigde gereedschappen en onderdelen en wordt al naar gelang de werkzaamheden en wensen van de monteur van binnen omgebouwd tot mobiele werkplaats.