Het is al vroeg in de ochtend een hele happening op de parkeerplaats tegenover het sportpark van vv Roden aan de Norgerweg. De vaste club van vrijwilligers bouwen een heuse oliebollen Drive Thru hier op.

Voorzitter Hans de Vries heeft de bollen net vers gehaald uit Zevenhuizen van Bakker van Esch. "Ik heb er nu 1600 opgehaald maar verwacht nog wel een paar keer heen en weer te rijden", vertelt Hans. Gelijk komen de eerste klanten al aan rijden. Je bestelt en betaalt bij de eerste kraam, waar nu Marianne en Julia staan, dit kan zowel met de pin als contant (liefst gepast). Daarna rijd je door naar de 2e kraam, waar ze voor u in de auto gelegd worden. Bij deze kraam staat Wietse met zijn dochter lotte, die graag een handje meehelpt. Zelf heeft ze niks met voetbal vertelt ze, ze doet aan wedstrijdzwemmen en streetdance, maar ze vindt het wel gezellig zo!


Dus iedereen naar de Drive Thru, lekker droog vanuit je auto lekkere oliebollen halen en steun daarmee meteen de club! Trouwens op de fiets of lopend mag ook hoor! Ze staan er nog tot 15:00 uur vanmiddag.Foto's tekst Coby van Zanten/ Video Stefan Wendel Videospot


 


Filmpje 


Foto's