De dames van Moezen in t Heu hadden een lastige keuze, er kwamen veel mooie foto's binnen van prachtige huizen en tuinen in kerstsfeer.

Maar ze hebben een winnaar gekozen en de winnaar is.... Bert Gerlach van de Hofstedenlaan 14 in Roden.

Vrijdagavond werd de trui persoonlijk overhandigd door de dames. Bert en zijn vrouw Rennie zijn al vanaf half november bezig om het huis zowel binnen als buiten in de kerstsfeer te brengen. Bij binnenkomst weten we niet wat we zien! de hal, de trapgat en de hele kamer hangen vol met kerstsokken. Dit huis zit in alle hoekjes in de kerst. Zelfs het kleinste kamertje!
We zijn het ontzettend met elkaar eens dat Bert en Rennie de terechte winnaars zijn van de kerstsweater! Bert vertelt dat een foute kersttrui nog ontbrak in zijn assortiment en belooft ons de trui morgen tijdens het kersteten te dragen en zal ons nog een fotootje sturen.

Na de fotosessie neemt Bert ons ook mee naar de zolder. Onze monden blijven openstaan van verbazing. Dit lijkt wel een museum van Star Trek! wat een ongelofelijke verzameling! Bert is er al eens mee op tv geweest, en om niet te ver af te dwalen spreken we af binnenkort eens bij hem op de koffie te komen hier voor, dus wordt vervolgd!!

Tekst/foto's/video Coby van Zanten/Rianne Roos©