Vrijdag 31 december zal er op de parkeerplaats van de VV Roden ( hoek Norgerweg/ Hullenweg) een oliebollen straat worden ingericht.

De afgelopen jaren kwamen de leden bij iedereen aan de deur. Omwille van de geldende regels is dit nu niet mogelijk. In samenspraak met Bakkerij van Esch heeft de VV Roden nu een drive thru opgezet.
Vanaf 09.00 uur kunt u terecht op de parkeerplaats. We verkopen tot 15.00 uur.

U rijdt de straat binnen en bestelt uw oliebollen bij de eerste tent. Hier rekent u ook af. De voorkeur gaat uit de betaling te doen door middel van pinnen. Indien u contant wilt betalen, dan graag gepast betalen. Na betaling rijdt u door naar de volgende tent. Hier wordt uw bestelling in de achterbak van uw auto neergelegd. U hoeft dus niet uit de auto en heeft geen fysiek contact met onze medewerkers. Nadat u de oliebollen heeft ontvangen kunt u weer rustig de parkeerplaats verlaten.

We hebben dit jaar gekozen voor kleinere standaard zakken. We verpakken de oliebolen nu per 6 in een zak. Per zak kosten ze € 5.50
We hebben zowel oliebollen naturel als met krenten.

In tegenstelling tot eerdere jaren waarin de oliebollen in de nacht gebakken werden zullen de oliebollen nu gedurende de dag gebakken worden. We hebben dus de hele dag vers gebakken oliebollen.

Met uw aankoop steunt u niet alleen de voetbalvereniging Roden, maar ook de plaatselijke bakkerij Van Esch.