In deze roerige tijden was het best wel een gepuzzel om de uitreiking te organiseren. Want ook dit jaar kon de traditionele uitreiking, tijdens de vrijwilligersavond, niet plaatsvinden.

De uitslag was al een poosje bekend. Maar liefst € 6650,88!! Er waren 63 kinderen die 25 loten of meer hadden verkocht. Ze kregen hiervoor als dank een hele mooie Puma voetbal.

Sommige kinderen hebben de afgelopen jaren al 25 of meer loten verkocht, en kregen dus
hun derde bal... Klasse gedaan jongens en meiden.
En als Joost Klasens meedoet met het verkopen van loten, dan weet je één ding zeker, hij gaat de meeste loten verkopen. De uitdaging voor volgend jaar is voor iedereen en Joost om meer dan 204 (!) loten te verkopen. Wat een aantal Joost, heel erg knap gedaan. Joost voetbalt in de JO11-1. En als er naast Joost nog drie andere jongens zijn die 25 loten of meer hebben verkocht, dan is het ook niet zo raar dat VEV’67 JO11-1 als team het meeste aantal loten heeft verkocht. 310 stuks! Dit levert voor het team een patatje, snack en een flesje drinken na afloop van een wedstrijd op (wanneer dit weer mogelijk is uiteraard).

Joost kreeg voor z’n prestatie een tegoedbon en mag bij onze hoofdsponsor Intersport
Superstore Roden een voetbaltenue uitkiezen van z’n favoriete team. Ik ben benieuwd welke het gaat worden. Van z’n vorige tegoedbon heeft Joost het tenue van het Nederlands elftal gekocht.

Ari Buikema, mister Grote Clubactie VEV’67 reikte de cheque uit aan Redmar van der Burg van het Jeugdbestuur.
Alles bij elkaar is de Grote Clubactie 2021 weer een groot succes is geweest! Ari bedankte alle jongens en meiden persoonlijk voor hun inzet hiervoor.