RODEN - Vanaf dinsdag gaan de mannen van Walking Football trainen bij vv Roden. Walking Football is een aangepaste vorm van voetbal gericht op 50-plussers. Hierbij is rennen niet toegestaan, zijn de teams kleiner en de wedstrijden korter. Dit alles onder begeleiding van trainer Johan Wardenier, die het in de puntjes heeft voorbereid. 


 


Een groep van zo'n 10 spelers voetballen nu zo'n 2 maanden met elkaar om de conditie op te bouwen en weer eens een balletje te trappen. En het moet gezegd, ze hebben er plezier in. De training staat onder leiding van Johan Wardenier die er voor zorgt dat de mannen het plezier in het voetballen weer helemaal terug krijgen. De 10 mannen hebben ooit gevoetbald bij ONR, GOMOS, Veenhuizen,V.V. Nieuw-Roden, V.V. Roden, Zevenhuizen en Leek. Voor en na het voetballen is er koffie, zo wordt ook de derde helft niet vergeten. Walking Football is namelijk ook een sociaal gebeuren.


 


 


Mocht je eens mee willen trainen kom dan op dinsdagmorgen 9.45 uur langs bij V.V. Roden. Voor verdere informatie neem contact op met de sportcoaches van Welzijn in Noordenveld tel. 0503176500