Drenthe 200 gaat niet door

De Drenthe 200 van 28 december 2021 gaat niet door. Hoewel er binnen de landelijke maatregelen nog mogelijkheden zijn om een mooie extreme uitdaging te organiseren, heeft de Gemeente Noordenveld aangegeven dat de burgemeester op 14 december hoogstwaarschijnlijk een negatief advies zal geven voor uitvoering van het evenement. We kunnen nu dus niet anders dan afgelasten. Erg jammer en pijnlijk, maar gezien de coronasituatie in het land is er uiteraard ook begrip bij ons als organisatie.


Drenthe 200 in 2022
Wij blijven natuurlijk doorgaan met Drenthe 200. Op 28 december 2022 doe je hopelijk mee aan de mooiste en meest extreme uitdaging van Nederland. Met de mooiste natuurgebieden, zwaarste paden en de fijnste singletracks. En natuurlijk volledig verzorgd. 


Jouw inschrijving gaat niet verloren
We komen op een later moment bij jou als deelnemer terug met een duidelijke en eerlijke regeling. Er moet nu eerst veel geregeld worden met partners, leveranciers en iedereen die verder bij Drenthe 200 betrokken zijn. Eén ding is in elk geval zeker: jouw inschrijving gaat natuurlijk niet verloren.