Vastgezet Bericht.

Portret van een politicus voor Noordenveld: Femke Wolthuis kandidaat-raadslid Lijst Groen Noordenveld

De Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen in 2022 zijn reguliere gemeenteraadsverkiezingen die zullen worden gehouden op woensdag 16 maart 2022. Zo ook na 4 jaar weer bij ons in Noordenveld. We gaan de aankomende weken tot aan de verkiezingen 10 vragen

Tractor verliest wiel door ongeval in Zevenhuizen 


Zevenhuizen – Bij een aanrijding op de Oudestreek (N979) in Zevenhuizen (gr) is vanmiddag een tractor een wiel verloren.


De bestuurder van de tractor zag een BMW op zijn weghelft komen, en probeerde nog wel een aanrijding te voorkomen. Toch kon een aanrijding niet worden voorkomen, en brak een wiel van de tractor af. Door de aanrijding kwam de tractor na een eind door de berm te zijn gereden, tot stilstand. De BMW kwam even verderop zwaar beschadigd tot stilstand.


Ambulancepersoneel hebben de bestuurder van de BMW onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De bestuurder van de tractor kwam met de schrik vrij.


Door het ongeval en het onderzoek door de VOA was de Oudestreek lange tijd afgesloten voor het verkeer. o.m. een lijnbus stond al een half uur stil.Foto's© Romke Notenbomer & Zwaantje de Jong/112marum