Afgelopen weekend organiseerde Rij- en menvereniging Mensinghe Roden een dressuurwedstrijd voor de Klasse B t/m ZZ licht. Helaas moest vanwege het nieuwe Coronabeleid de klasse B worden geschrapt omdat deze groep op zondag later dan 17.00 uur zou eindigen. Leden van eigen vereniging presteerden goed op hun thuiswedstrijd.
Absolute topscoorder van dit weekend was Ava Krause (foto) die met haar nieuwe troef Geronimo tweemaal de Z2 won met respectievelijk 76,9% en 75,3%. Joanne Westerhof volgde tweemaal op de 2 e plaats met Gio Goi.


 In de hoogste klasse de ZZ-licht ging Ellen Wynia tweemaal aan de leiding met HWS Elgar. Debbie van der Velde met Jetzt geht’s Los won een proef in de Z1. Liesanne van Dijk werd tijdens haar Z1 debuut 2 e met Gannelotte. Caro Leuning won een proef in de klasse M1 en werd een keer 2 e met HWS Jenkins. Ook Sofie Meijering deed goede zaken in deze klasse door een 2 e en een 3 e prijs in de wacht te slepen met High 5 v.i.p.. In de klasse L1 ging Sanne Hoven met Marleen-Gea met een 2 e prijs naar huis en won Daphne van der Molen met Jucometa tweemaal een 3 e prijs in deze klasse.


 


De organisatie kijkt terug op een geslaagd dressuurweekend. De volledige uitslagen staan op
startlijsten.nl