Vandaag de dag kan je als online ondernemer niet zonder een goede webshop. Het is het visitekaartje van je bedrijf waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Een snelle en gebruikersvriendelijke webshop zorgt ervoor dat klanten sneller tot een aankoop overgaan. Ook zullen zij eerder terugkomen naar je site. Andersom werkt het ook zo. Een mindere webshop is vaak de oorzaak van het feit dat een potentiële klant afhaakt. Als dit is gebeurd, komt die ook niet snel meer terug. Het Magento platform van Vendic bied je de mogelijkheid om een volledig maatwerkoplossing te laten realiseren door een Magento 2 specialist. Wat deze specialist voor jou doet, zullen we je hieronder vertellen.


 


Magento Platform


Magento is in de e-commerce wereld het meest gebruikte platform ter wereld. Er draaien over de gehele wereld talloze webshops op dit zeer krachtige en uiterst flexibele platform.


Inmiddels is er alweer enige jaren Magento 2. Deze versie kent vele verbeteringen. Niet alleen op het gebied van gebruikersvriendelijkheid. Men heeft ook de technische structuur van het platform onderhanden genomen. Hiermee is het platform nog stabieler, veiliger en maar liefst zo’n 25 procent sneller geworden. Ideaal dus om de webshop van jouw bedrijf op te laten draaien.


 


Magento Specialisten


Wij kunnen ons wel heel goed voorstellen dat je zelf niet alle kennis in huis hebt voor het ontwerpen en bouwen van een goede webshop. Geen nood aan de man. Deze kennis kun je heel eenvoudig inkopen. Bij Vendic vind je Magento specialisten die je dit werk uit handen nemen. Je kunt ze zien als verlengstuk van je organisatie. Het voordeel is dat jullie je op je business kunnen focussen.


 


Zo kunnen zij je helpen bij een migratie van je webshop. Dit kan een oude Magento webshop zijn die je wilt upgraden naar de laatste versie van Magento. Het kan echter ook een andere webshop zijn die je wilt migreren naar het Magento platform.


 


De specialisten helpen jou niet alleen om tot een goede strategie te komen maar zullen ook de migratie zelf voor je uitvoeren. Al je zorgen worden hiermee uit handen genomen. Als vanzelfsprekend blijft de shop gewoon open tijdens de migratie.


 


Ook in het geval dat je een compleet nieuwe webshop wilt laten bouwen kun je Magento Specialisten inschakelen. Vaak wordt deze webshop gebouwd op de basis van Vendic Elements. Afhankelijk van de wensen en eisen die er zijn, wordt er ook regelmatig voor gekozen om te werken met een volledige standaard installatie van Magento.


 


De Magento specialisten zullen je hierbij van begin tot eind begeleiden. In het voortraject bespreken zij alle eisen en wensen van jouw organisatie. Desgewenst wordt hier je eigen merk en huisstijl in verwerkt. Doordat Magento 2 een open source platform is, is vrijwel alles mogelijk.


 


Zoals gezegd neemt het team ook de ontwikkeling van de webshop voor hun rekening. Als eindproduct leveren zij een unieke en zeer gebruikersvriendelijke webshop op, waarmee jouw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie.


 


Hier stopt het werk echter niet. Je webshop moet natuurlijk ook worden beheerd. Ook hierbij kunnen Magento specialisten je ondersteunen. Zo kunnen zij diverse acties voor jou automatiseren. Zo ben je veel minder tijd kwijt aan beheer zaken.


 


Zeker in grotere organisaties zal men de webshop willen integreren met de bestaande infrastructuur. Denk hierbij aan voorraad- of orderpick-systemen. Ook hier draaien de Magento specialisten hun hand niet voor om.


 


Vendic Elements


Het spreekt voor zich dat aan een volledige maatwerk webshop wel een bepaald prijskaartje hangt. Uiteraard hangt dit af van alle wensen en eisen die er zijn.


 


Ben je op zoek naar een kant en klare oplossing die schaalbaar is maar heb je een wat kleinere beurs?  Dan kun je ook met Vendic Elements aan de slag.


 


Vendic Elements is volledig gebaseerd op Magento. Hier bovenop wordt door de Magento Specialisten een Elements interface gebouwd. Deze maakt gebruik van de krachtige Magento functionaliteiten. Hierbij blijft er altijd ruimte voor latere uitbreidingen.


 


Een prettige bijkomstigheid hierbij is dat de onderhoudskosten laag blijven. Dit komt doordat het onderhoud voor een belangrijk centraal wordt uitgevoerd. Daar heb je dus geen omkijken naar.


 


Zie de website van Vendic voor meer informatie hierover.