-
Je lichaam ontgiften? Volg een detox bestaande uit sapjes
25.Nov.2021

Ben jij ook zo zat van al die vervelende ongezonde gewoontes en wil jij hier echt iets aan gaan doen? Je kunt vanaf nu op een wel hele mooie manier je lichaam gaan ontgiften van al die vervelende suikers. Het is belangrijk je gezondheid op peil te houden en er een gezonde levensstijl op naar te houden. Hoe je dit het beste kunt aanpakken gaan wij je in deze blog uitleggen, hierdoor weet jij straks precies hoe jij je lichaam gezond krijgt en in balans houdt. Had jij wel eens stil gestaan bij een detox bestaande uit sapjes, dit hoeft namelijk helemaal niet vies te zijn. Sterker nog de sapjes kunnen best smaakvol zijn en ze zijn super gezond voor je lichaam en vitaliteit.

 

Laat de ongezonde gewoontes varen

Om te beginnen met een detox kuur is het verstandig al jouw ongezonde gewoontes te laten varen en je te richten op de detox. In het begin zul je misschien denken dat het heel erg vervelend is een detox kuur bestaande uit sapjes te doen, maar uiteindelijk en na verloop van tijd zul jij merken dat jij je veel beter gaat voelen. Wat zijn nu eigenlijk ongezonde gewoontes zul jij je waarschijnlijk afvragen? Onder de ongezonde gewoontes verstaan we dat je ongezond eet, te veel koffie drinkt, maar ook alcohol en roken spelen hierbij een belangrijk rol. Stop daarom snel met al die ongezonde dingen om jouw lichaam zo goed mogelijk te ontgiften.

 

De detox starten

Op het moment dat jij begint met de detox kuur zal jij je lichaam ontdoen van allerlei giftige stoffen, ook zorg je ervoor dat je lichaam weer helemaal hersteld en opgeladen wordt. Als je begonnen bent met een detox kuur dan zul je merken dat het vasthouden van een gezond leefpatroon eigenlijk best eenvoudig is. Je denkt misschien dat een detox bestaande uit sapjes een hele klus is, maar ook dit valt reuze mee. Kies eens een bleekselderij sap, dit is niet alleen smaakvol, maar het zit ook boordevol vitaminen en het biedt ontzettend veel voordelen.

 

Sapjes van bleekselderij

Een bleekselderij sap, nee je moet echt niet gelijk denken wat vies. Dit hoeft helemaal niet vies te zijn, je kunt best een beetje variëren met de bleekselderij. De bleekselderij sap is eigenlijk super gezond voor je gezondheid en je geest, daarnaast heeft het vele voordelen die wij voor je op een rijtje gezet hebben.

 

De voordelen van bleekselderij sap

Waarschijnlijk had je het niet verwacht, maar bleekselderij sap kent onwijs veel gezondheidsvoordelen. Voordelen waar jij waarschijnlijk niet eerder aan gedacht had.

 

  •     Bleekselderij zorgt voor ondersteuning bij het immuunsysteem, omdat hier vitamines  A en C in                   zitten. 

•      Je lichaam wordt beschermd tegen vervelende invloeden van buitenaf en kunnen zo minder goed               schade aanrichten in je lichaam.

•     Bleekselderij sap heeft een hele positieve invloed op de bloeddruk, deze mag natuurlijk niet te hoog           of te laag zijn.

•     Je darmflora wordt met het gebruik van bleekselderij sap op het juiste niveau gehouden. Op deze              manier heb je te maken met een goede spijsvertering.

•     Misschien verwacht je het niet, maar bleekselderij is ook erg goed voor de hersenen en de                           concentratie.

•     Bleekselderij werkt ook optimaal mee aan het energieniveau in je lichaam, vermoeidheid kan goed               verminderd worden.

 

Waardoor heeft bleekselderij zoveel voordelen?

Bleekselderij sap kent vele voordelen, omdat het ontzettend veel vitamines bevat. Naast vitamines bevat het ook mineralen die je lichaam nodig is voor een gezond leven. We weten allemaal dat het vandaag en de dag niet erg eenvoudig is gezond te leven, maar men kan de patronen wel doorbreken. Hier is geen leeftijd aan verbonden dit geldt namelijk voor jong en oud.

 

 

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.